Brilglazen
15610
page-template-default,page,page-id-15610,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Brilglazen


Varilux Center

Sinds 01/01/2017 hebben wij het privilege om onszelf een Varilux Center te mogen noemen. Een Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met persoonlijke analyse, advies en montage gekoppeld aan Varilux brillenglazen. De nadruk wordt gelegd op voorstelling van de glazen en de technische aspecten van het beroep van de opticien.

De “9 proef garantie” van Varilux

Wie Varilux brillenglazen aanschaft bij een Varilux Center, kan rekenen op een gepersonaliseerde aanpak, een grondige analyse van zijn of haar behoeften en geniet van een breed servicepakket. Bovendien genieten alle Varilux product van een “9-Proef”-garantie. We leggen dit kort even uit:

Advies

Wij volgen op regelmatige basis gespecialiseerde bijscholingen met als onderwerp de laatste innovaties en technologieën van Varilux. We zijn de aangewezen persoon om u met een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling te adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Varilux-bril.

Echtheidsgarantie

U ontvangt een Varilux echtheidscertificaat samen met uw bril. Bovendien zijn de progressieve Varilux brillenglazen zeer discreet met de laser gegraveerd, uw garantie voor kwaliteit en echtheid.

Tevredenheidsgarantie

Als u na een aanpassingsperiode van 30 dagen niet tevreden bent over uw Varilux brillenglazen, dan zullen wij, in samenspraak met Essilor, deze vervangen door andere brillenglazen van Essilor.

Breukgarantie

Uw Varilux brillenglazen zijn gedekt door een Breukgarantie van 36 maanden, geldig vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. Deze garantie geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gebroken glazen. Om deze garantie te kunnen genieten is een half jaarlijks onderhoud van uw bril vereist. Deze volkomen gratis onderhoudsbeurten worden door ons ter bevestiging genoteerd op uw lidkaart.

Diefstalgarantie

Uw Varilux glazen zijn gedekt door een Diefstalgarantie die 36 maanden geldig is vanaf de aankoopdatum. Hieraan is een vrijstelling verbonden van 0% het eerste jaar, 33% het tweede jaar en 66% het derde jaar. De garantie wordt slechts toegekend op vertoon van het proces-verbaal van de politie, en geldt enkel voor een vervanging door een paar glazen met dezelfde sterkte en gemaakt uit hetzelfde materiaal als de gestolen glazen.

Varilux Travel Assistance

Opdat u uw vakantie niet zou moeten onderbreken omwille van uw bril, verbinden wij ons ertoe om u, ongeacht waar u in de Europese Unie verblijft, een pechverhelpingskit te sturen met één leesbril en één bril om ver te zien. U ontvangt deze kit gegarandeerd binnen de kortst mogelijke termijn. Deze dienst is beperkt tot 1 enkele tussenkomst binnen de 36 maanden vanaf de aankoopdatum. U vindt het telefoonnummer van Varilux Europe Travel Assistance op uw lidkaart.

Gratis onderhoud

Op vertoon van uw lidkaart kunt u uw glazen gratis laten onderhouden bij ons. (Bijstellen, aanschroeven, reinigen door ionisatie en vervanging van de neuspads)

Controle-onderzoek

Tijdens het laatste garantieonderhoud verrichten wij een gratis controleonderzoek waaruit zal blijken of het nuttig is om eventueel uw glazen te vervangen.

Onmiddellijke herstelling

Bij dringende herstellingen (verlies van een schroef of bijstelling) zullen wij er alles aan doen om u verder te helpen.