Pie_website_Merken_DitaLancier-200x200

Dita Lancier

ZIE DE WERELD BETER ZONDER STIJL OP TE OFFEREN. Een merk met dit als slogan kan DITA Lancier niet ontbreken in ons assortiment. De collecties met aangepaste glazen voor op het water, het land en in de lucht maken deze brillen extra speciaal. Deze unieke brillen van DITA Lancier zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende tijdloze vormen die zijn ontworpen voor een klassieke, duurzame stijl. Een win-win tussen functionaliteit voor dagelijks gebruik en de avonturen des levens.

RIJDEN. LOPEN. WIELERSPORT.

 

De bruin gepolariseerde Land-lens van DITA Lancier contrasteert met de rode, groene en gele kleuren van de omgeving. Volledige polarisatie en hoog contrast zorgen voor meer helderheid, levendige kleuren en optimaal zicht op het land.

ZEILEN. VISSEN. STRAND ACTIVITEITEN.

 

In kust- en wateromgevingen contrasteert deze lens het rood en huidtinten met de blauwe achtergrond van de oceaan en de lucht. Beschikt over maximale polarisatie om schittering van de oceaan en wateromgevingen te verminderen.

VLIEGEN. SKIËN. BALSPORTEN.

 

Voor omgevingen op grote hoogte, openluchtomgevingen en activiteiten die meer duidelijkheid vereisen en tegelijkertijd een organische, levensechte visuele ervaring bieden. De G-12 luchtlens contrasteert rood met blauwe en groene achtergronden. Zonder polarisatie.