Oakley

Oakley sportbrillen:
voor de durvers
& doeners

Oakley staat wereldwijd op de kaart als topfabrikant van (sport)brillen. Die bekende ‘O’ op de zijkant van elk montuur? Die is een heus symbool geworden. Begonnen als favoriet in de motorsport, blinkt Oakley nu uit in sport- en zonnebrillen die geschikt zijn voor zowat alle sportavonturen.


Hun creatieve team werkt zij aan zij met zowel pro-atleten als weekendsporters, altijd op zoek naar nieuwe inspiratie om de lat hoger te leggen. En ook de looks kunnen sporters wel smaken: futuristisch, met een mix van organische en high-tech elementen. Zo zorgt Oakley ervoor dat je niet alleen goed ziet, maar er ook goed uitziet.


Of je nu een fanatieke wielrenner bent, een gepassioneerde skiër, of gewoon iemand die op zoek is naar een stijlvolle zonnebril voor dagelijks gebruik, bij Pie Optiek vind je een uitgebreide collectie Oakley-brillen die past bij elke activiteit en elke persoonlijkheid.

Laat je Oakley sportbril personaliseren

Personaliseer je Oakley sportbril

Onze sportieve zonnebrillen van Oakley zijn op je lijf geschreven. Letterlijk, want je laat je glazen eenvoudig graveren met je (ploeg)naam, of je kiest voor glazen op sterkte als je een bril draagt. Daarnaast kan je ze bestellen in de kleuren van je sportclub. 

 

Koop je met je ploeg minimaal 10 gelijkaardige brillen in de ploegkleur? Dan krijg je de gravering gratis én 15% extra korting

Laat je Oakley sportbril personaliseren

Ontdek de andere merken
uit onze collectie sport- en veiligheidsbrillen