LiP Watersports
Sunglasses

Catching waves: watersportbrillen van LiP

De watersportbrillen van LiP zijn speciaal ontworpen voor de intensiteit van watersporten en bieden uitstekende bescherming en duurzaamheid. Ze beschermen niet alleen de ogen, maar zijn ook bestand tegen plotselinge golven en harde impact, essentieel voor de serieuze watersporter. Met LiP kies je voor brillen die lang meegaan en comfort bieden, zodat je je kunt concentreren op je sport zonder zorgen over je uitrusting.

Op maat van elke watersporter

Deze duurzame, waterdichte zonnebrillen van LiP Sunglasses zijn perfect voor elke watersport, of je nu gaat windsurfen, wakeboarden, zeilen, kanoën, kitesurfen, kajakken, en meer. Ze zijn ook favoriet bij vissers, jetskiërs en roeiers.

LiP Watersports bril kopen Pie Optiek Diest
LiP Watersports sportzonnebril kajaken

Waarom kiezen voor een LiP watersportbril?

Gepolariseerd

Op het water kan schittering door de zon, vooral ’s ochtends en ’s avonds, het zicht ernstig belemmeren. Onze gepolariseerde zonnebrillen filteren tot 99% van deze hinderlijke schittering weg, zodat je veilig kunt navigeren.

Waterdicht en anti-condens

Elke LiP watersportbril is natuurlijk volledig waterdicht. Daarnaast gaan de ventilatiesystemen en anti-condens coatings het beslaan van de glazen tegen, terwijl rubberen onderdelen zorgen voor een zachte en comfortabele pasvorm, zelfs bij langdurig gebruik op het water.

Failsafe koordsysteem

Dankzij ons robuuste “failsafe” koordsysteem die je eenvoudig aan je watersportbril bevestigt, blijft je sportbril zelfs tijdens een flinke wipeout bij je.

LiP Watersports sportzonnebril kajaken

Ontdek de andere merken
uit onze collectie sport- en veiligheidsbrillen