Bliz

Bliz sportbrillen: blijf gefocust

Geboren uit het ruige Scandinavische landschap, staat Bliz bekend om zijn ongeëvenaarde duurzaamheid, minimalistisch design en bewezen kwaliteit.  Of je nu fietst, rent of skiet, Bliz biedt maximale functionaliteit en veiligheid. Samengewerkt met topatleten, garandeert Bliz dat elk sportbril precies biedt wat actieve avonturiers nodig hebben. Kies je sport, wij zorgen voor de rest!

Sportbrillen voor iedereen, met clip-on op maat

Heb je een bril op sterkte nodig maar wil je niet inleveren op stijl tijdens het sporten? No problemo. Op onze Bliz sportbrillen kan je eenvoudig een clip plaatsen voor glazen op sterkte. Zo kun je jouw sportieve look behouden en toch alles scherp zien.

 

Het clipsysteem is niet alleen super handig, het is ook nog eens een stuk voordeliger dan zonnebrilglazen op sterkte laten maken. Met onze clip-oplossing zijn vrijwel alle brilcorrecties mogelijk, zonder de bank te breken.

Ontdek Bliz sportbrillen bij Pie Optiek Diest

Waarom kiezen voor een Bliz sportbril?

Scandinavisch design

Strak, minimalistisch en eigentijds. Bliz sportbrillen zijn toonaangevend op het gebied van functionaliteit, technologie en design. Elk montuur wordt met de grootste zorg ontwikkeld om niet alleen te voldoen aan alle noodzakelijke normen, maar ook om jouw verwachtingen te overtreffen.

Extra slim

Elke Bliz sportbril zit goed in elkaar, met slimme technieken van top tot teen. Wat je ook doet – of het nu zonnig is of juist giet – de sportbrillen passen zich aan jouw sport en stijl aan. Superhandig, flexibel, en klaar voor elk avontuur!

Een sportbril op sterkte aan een leuke prijs

Met Bliz krijg je echt waar voor je geld, want onze prijzen zijn net zo aantrekkelijk als onze producten. Met het clip-on-systeem voor brildragers zijn vrijwel alle sterktes mogelijk, wat een stuk voordeliger is dan zonnebrilglazen zelf op sterkte te laten maken. Goede deal, toch?

Ontdek Bliz sportbrillen bij Pie Optiek Diest

Ontdek de andere merken
uit onze collectie sport- en veiligheidsbrillen