Sport- en veiligheidsbrillen

Bij Pie Optiek begrijpen we dat je tijdens het sporten niets aan het toeval wilt overlaten. Daarom hebben we een toffe collectie sportbrillen die niet alleen je zicht scherp houdt, maar ook je ogen beschermt. Of je nu fietst, loopt of skiet, met onze sportbrillen zie je elk detail en blijf je veilig.

Sportbrillen en veiligheidsbrillen koop je bij Pie Optiek

Onze merken

Sinds 1975 is Oakley dé naam in de sportwereld. Ze begonnen met de ambitie om sporters het beste materiaal te leveren, en die ambitie leeft vandaag de dag nog steeds. Oakley combineert de kennis van wetenschappers met de ervaring van topatleten, en het resultaat? Topgear die atleten helpt topprestaties te leveren. Vandaag de dag dragen niet alleen de profs Oakley. Hun collectie is uitgebreid met zowel casual zonnebrillen als correctiebrillen, dus voor iedereen zit er wel iets tussen!

LiP Sunglasses ontwerpt top-notch zonnebrillen voor de stijlvolle watersporter en outdoor fanaten over de hele wereld. Als fanatieke watersporter weet je hoe grillig de natuur kan zijn. We zorgen goed voor onze uitrusting en accessoires op het water, maar hoe zit het met onszelf? Vergeten we niet onze eigen gezondheid te beschermen tegen diezelfde ruige elementen? Net zoals je niet zonder goede zonnebrandcrème de zon in gaat, is een beschermende bril cruciaal om echt van je tijd op het water te genieten. En daarom kies je voor LIP eyewear.

Alles begint met jouw drive. Rudy Project biedt je met zijn sportbrillen het beste op het gebied van innovatie en design, waarbij topprestaties worden gecombineerd met een serieuze inzet voor duurzaamheid. Doe met ons mee in de race naar de toekomst, waar prestaties en respect voor de planeet hand in hand gaan.

Met Progear Eyeguard ben je altijd klaar om je grenzen te verleggen, wetende dat je ogen in goede handen zijn. Hun sportbrillen zijn speciaal ontworpen voor de echte doorzetters die geen concessies doen aan veiligheid of stijl. Van basketbal, squash en hockey, tot padel, paintbal en (zaal)voetbal; Progear Eyeguard verzekert ongeëvenaarde bescherming en comfort. 

Of je nu de skipistes afdaalt, de trails verkent op je mountainbike, of de finishlijn nadert in een marathon, met Bliz gooi je je met gemak in het avontuur. Hun sportbrillen combineren geavanceerde technologie met een fris design om je te voorzien van de ultieme bescherming en stijl. Bliz is jouw partner in crime voor elk outdoor avontuur. Dus maak je klaar, zet je Bliz op, en verleg je grenzen.

Stort je vol vertrouwen in elk avontuur met Shamir sport- en veiligheidsbrillen. Of je nu aan het werk bent op een bouwplaats of de marathonloper in jezelf naar boven haalt, Shamir zorgt voor jouw ogen. Hun brillen, met robuuste bouw en strak design, bieden niet alleen topbescherming tegen impact en schadelijke elementen, maar zorgen ook dat je er goed uitziet terwijl je bezig bent.

Take a closer look


Promotie Maui Jim zonnebrillen aan -25%