Pie Optiek | Hoorcentrum
15608
page,page-id-15608,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Aurilis is de nieuwe naam voor een netwerk van een 70-tal bestaande regionale hoorcentra verspreid over heel Vlaanderen, en nu ook bij Pie Optiek.

Intensieve samenwerking

Aurilis vormt al jaren een betrouwbare referentie op het vlak van hoorapparaten, hoorhulpmiddelen en oordoppen. Hoewel deze hoorcentra reeds met elkaar verbonden waren via moederorganisatie CM, werken ze voortaan intensief samen, en dit onder de overkoepelende naam Aurilis.

Hun professioneel team staat voor u klaar

Het team van professionele audiologen staat klaar om u de best mogelijke hooroplossing aan te bieden en onderscheidt zich op drie kwaliteitsdomeinen: advies en sensibilisering, adequate aanpassing en dienst-na-verkoop met een uitgebreide garantie.

Gespecialiseerde diensten

Voor elke doelgroep, van jongeren tot senioren, biedt Aurilis gespecialiseerde diensten, advies en een breed assortiment producten. Bij het aanbieden daarvan werken ze onafhankelijk van fabrikanten of merken. Ze gaan ook steeds volgens hun eigen waarden handelen: Hun audiologen communiceren open en transparant met jou, stellen zichzelf discreet, maar wel zichtbaar op, en bieden betrouwbaar advies.

Aurilis, zo hoort het!